Támogatói ajánlat a Legjobb Kor 50 Felett Kulturális és Szociális Egyesület tevékenységéhez

Egyesületi célok

Kulturális cél: Az 50 év feletti korosztály számára társadalmi, életmód-, egészség-, utazási, öngondoskodási és önismereti tanácsadás, szakértői ismeretek közvetítése, a digitális érettség fejlesztése, valamint kulturális tartalmú közösségi programok szervezése/koordinálása, a korosztály egyre aktívabbá és egyre tudatosabbá válásának érdekében.

Szociális cél: Közösségteremtés és empátia fejlesztése az 50+ korosztályon belül – önkéntességen, pályázatokon, adománygyűjtésen, államháztartási és közösségi finanszírozáson alapuló szociális projektek kezdeményezése és digitális koordinálása, az esélyegyenlőség, az emberhez méltó életminőség élethosszig tartó fenntartásának elősegítése céljából.

Közhasznúság: Az egyesület megalapításától kezdve célként tűzi ki, hogy a közfeladat – azaz az esélyegyenlőség javítása keretében – tényleges kezdeményezőként, koordinátorként és digitális közvetítőként pozícionálja magát a fenti kulturális és szociális célokhoz tartozó alábbi tevékenységi körében, mivel tevékenysége túlmutat az egyesületi tagság körén, és társadalmilag hasznos projekteket valósít meg az időskori kiszolgáltatottságból vagy más okból hátrányos helyzetű népesség körében és javára. Az egyesület célja, hogy legfeljebb 3 (három) év alatt eleget tesz a közhasznúsági jogállás követelményeinek, megszerzi az ahhoz szükséges erőforrásokat és eléri a társadalmi támogatottságot.

Az egyesület rövidített megnevezése: Legjobb Kor 50 Felett Egyesület

ARANY, EZÜST és BRONZ TÁMOGATÓ

1. A támogató szervezet a támogatási időszak alatt a fokozat szerinti kiemelésre kerül az Egyesület, illetve a Legjobb Kör Klub rendezvényein, szakmai programjain a Legjobb Kor 50 Felett Egyesület szakmai aktivitása során.

2. A támogató szervezet logója és neve megjelenítésre kerül az Egyesület weboldalán: www.legjobbkor.hu, a Partnerek között. A Támogató logója megjelenítésre kerül az Egyesület Facebook (Legjobbkor) és más közösségi oldalain.

3. Támogatói megjelenést biztosítunk szakmai rendezvények esetében: kiállítási lehetőséget, szóróanyag kihelyezését, illetve PR cikk megjelentetését a www.legjobbkor.hu online magazinban.

ROVATVÉDNÖK:        minimum 2.000.000 Ft/év nettó támogatási összeg (főoldali és rovat-főoldali banner, PR)

ARANY TÁMOGATÓ: minimum 1.000.000 Ft/év nettó támogatási összeg (főoldali és aloldali banner, PR)

EZÜST TÁMOGATÓ:  minimum 600.000 Ft/félév nettó támogatási összeg (főoldali és aloldali banner, PR)

BRONZ TÁMOGATÓ: minimum 300.000 Ft/negyedév nettó támogatási összeg (főoldal + aloldal, PR) 

 

ROVATVÉDNÖKSÉG

A Legjobb Kor 50 felett Egyesület legjobbkor.hu online magazinjában lehetőség van tematikus, termékspecifikus rovatvédnöki kiemelt megjelenésre.

Választható rovatok:

Életmód és egészség – család, divat, egészség, szépségápolás, testkultúra

Kultúra és kreativitás – gasztro, művészetek, otthon, portré, programok

Utazási tippek – ahol élünk, belföldi utazás, külföldi úticél, tematikus út, túrázás

Anyagi biztonság – befektetés, képzés, öngondoskodás, önmegvalósítás

 

A támogatói lehetőségek részleteinek tisztázása érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kontakt: office@legjobbkor.hu

NÉVNAPOK

Jusztin

KÖVESS MINKET!

AJÁNLÓ

Share This

Megosztás

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!