SZJA 1 százalék a legjobbkor.hu magazinnak!

2023.02.13. | Szerkesztők

Érték, élmény, tapasztalat!  – SZJA 1 százalék a LegjobbKor.hu-nak!

Kedves Olvasónk, Kortársunk, Barátunk!

SZJA 1 százalék

Az adóbevallás benyújtásának közeledtével szeretnénk felhívni figyelmeteket egy különleges lehetőségre. A 2023.évi személyi jövedelemadó SZJA 1 %-ával segíthettek nekünk a LegjobbKor.hu magazin fenntartásában és fejlesztésében. Kis lépéssel nagy dolgokat tehetünk együtt!

Adószám: 19302733-1-43

Arra kérünk Benneteket, hogy a 2023.évi személyi jövedelemadótok SZJA 1 százalékát ajánljátok fel a magazint fenntartó és szerkesztő Legjobb Kor 50 Felett Kulturális és Szociális Egyesületnek. Ez az összeg hozzájárul ahhoz, hogy továbbra is minőségi és releváns tartalmakat nyújthassunk az 50 feletti, tehát régebben fiatal korosztálynak, segítve Őket, Titeket az egészségmegőrzésben, az életminőség javításában, a kulturális tájékozottság növelésében, az anyagi biztonság elérésében, magyarul az értékes önmegvalósításban!

Nagyra értékeljük minden olvasónk támogatását és hűségét. Az SZJA 1 százalék felajánlások lehetővé teszik számunkra, hogy továbbra is azon dolgozzunk, hogy a LegjobbKor.hu a legjobb hely legyen az érdekes és hasznos információk számára.

Kérjük, ne feledjétek, hogy az adóbevallás során mindössze egy kis kattintással sokat segíthettek!

Legjobb Kor Egyesület adószám: 19302733-1-43

A LegjobbKor.hu csapata hálásan köszöni a támogatást, a felajánlást és hogy velünk tartasz!.

A magazin értékteremtő legfrissebb tartalmait megismerheted itt.

 

NÉVNAPOK

Izabella és Dalma

KÖVESS MINKET!

AJÁNLÓ

Share This

Megosztás

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!