Háromgenerációs Hotel és Üdülőpark Gyulán – A Hőforrás (x)

2021.10.21. | A szerző: Győriné Tokaji Katalin, Belföldi utazás, Utazási tippek

Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyulán

Nyugodt, négy hektáros park, saját gyógyvíz és medencék, animációs programok a Dél-Alföld egyik legszebb kisvárosában, Az év bármely szakában ideális választás a Hőforrás Üdülőszövetkezet & Hotel.

Szállás, fürdő, rekreáció egy helyen

Gyulán minden életkorú vendég megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget. A Hőforrás hotelban többféle komfortfokozatú szobában és apartmanban kínálnak szálláslehetőséget a vendégek részére. A szálloda parkjában található Jázmin Fürdő kora tavasztól ősz végéig tart nyitva.  Március elejétől a gyógyvizes és a termálvizes, ponyva fedésű medencében biztosítják a regenerációt, májustól pedig egy strand- és egy gyermekmedencével bővítik a fürdési lehetőségeket. A medencék közvetlenül a szállodaépületből érhetők el és a vendégek ingyenesen vehetik igénybe. A gyógymedence vize alkáli-hidrogénkarbonátos, amely többek közt kopásos jellegű ízületi- és gerincbetegségek; krónikus derékfájás; porckorong betegségek; csontritkulás; balesetek, sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére javallott. A gyógyászati részlegen a vendégek a társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezeléseket (pl. gyógymasszázs, tangentor, iszapkezelés) is igénybe tudják venni. Amennyiben orvosilag indokolt, a támogatott fürdőgyógyászati ellátás évente két alkalommal felíratható. Egy kúra alkalmával maximum 3 * 15 kezelés, illetve 1 * 15 medencefürdő szolgáltatás írható fel reumatológián vagy ortopédiai szakrendelőben, mely háziorvosi beutalóval kereshető fel.

Aktív feltöltődés

A Hőforrás Üdülőszövetkezet & Hotel kiváló kiindulási célpont lehet azoknak a turistáknak is, aki az aktív kikapcsolódást választják üdülésük idejére. A városon keresztül folyó Élővíz-csatornán (amely a Hőforrás hátsó kerítéseként is szolgál) kajak-, illetve kenutúrára lehet indulni. Számos gyalogos-, futó- és kerékpáros túraútvonalat ajánlunk vendégeink számára a város parkjai, természeti értékei vagy akár a szomszéd települések irányába is. Sőt, ki sem kell lépni a kapun, hiszen helyben is számos sportolási lehetőség áll a vendégek számára. A legnagyobb sikernek az aquafitness óra örvend, de népszerű az úszásoktatás, a nordic walking oktatás, a teniszezési és ping-pongozási lehetőség is. A Gyulára érkezők megismerhetik a Körösök vidékét a Hőforrás heti programjában szereplő kisvonatos-sétahajós kiránduláson,  a gyulavári kastélylátogatással egybekötött sörkóstolás pedig kulturális és ínyencprogram egyben.  Ezeken kívül számos egyéb családi és gyermekprogramot is kínálnak a gyulai Hőforrásban. A kedvelt fürdőváros, Gyula a többgenerációs pihenés egyik legkiválóbb helyszíne, nyaranta sok nagyszülő is érkezik unokákkal, illetve egész évben a rekreációt, az aktív pihenést értékelni tudó vendégek.

A Hőforrás Üdülőszövetkezet és Hotel elkötelezett híve a sportos és egészséges életmód támogatásának. A kapun belül megvalósuló, komplex preventív és rekreációs kezelések bizonyítottan javítják a testi és szellemi jólétet.

Bővebb információ: www.hoforrashotel.hu és www.visitgyula.com.

Cikk Gyula nemzetiségi emlékeiről

 

 

 

NÉVNAPOK

Izabella és Dalma

KÖVESS MINKET!

AJÁNLÓ

Share This

Megosztás

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!