Tüntesd el a hasi zsírpárnákat, legalábbis a szemek elől

2021.05.17. | A szerző: Dedák Angéla, Életmód És Egészség, stílus

Telnek az évek és mi nők elérünk abba a bizonyos korba…és sajnos minden nő lehetőséget kap rá: a „Hasi Zsírpárnák” közösségének tagjai leszünk.

Lehetünk magasak, alacsonyak, vékonyak, vagy testesebbek, mindannyian bekerülünk a klubba, akár tetszik, akár nem. Ezáltal öltözködésünk során egy cél lebeg előttünk, zsírpárnáink elrejtése. 

Persze dönthetünk úgy, nem rejtegetjük: hozzánk tartozik, a mi kis pihe-puha barátunk ott, középen, remeg, ring és a miénk. Ha így van is javaslom a cikk elolvasását. 

De ha úgy döntünk, hogy csak ideiglenes lakója testünknek és vár ránk az egészséges étkezés és tréning, amíg meg nem szabadulunk tőle, igyekszünk elrejteni, a hogyan pedig most tippet kaphatunk. 

Mert vannak olyan öltözködési módszerek, melyekkel akár észrevehetetlenné tehetjük azt a kispárnát (dunyhát?) testünk közepén. 

10 legjobb öltözködési tippem, mellyel hasunk, akár pár perc alatt, laposabbnak tűnhet. 

  1. Válassz lazább ruhákat, felejtsd el a testhez tapadó felsőket. A szűk ruhák csak az alakod tökéletlenségét fogják kiemelni. Nem kell a bő lebernyeg, hogy rejtegesd; a kényelmes, az alaktól pár centire elálló felsők tökéletesek. 
  2. Használj egyszínű ruhákat. A sötét színek jobban takarnak, de ha a hajszínedhez és bőrszínedhez illenek a halványabb színek is, ne félj bézst- krémszínt, pisztáciát, vagy halvány rózsaszínt viselni.
  3. Öltözködj rétegesen. Pólód fölé vegyél egy vékony kardigánt, blúzodhoz egy zakót vagy mellényt. Célunk velük, hogy takarjanak. 
  4. Használd a csíkokat a hasi zsír ellen (és takarásához). Vékony, hosszanti csíkos ruha, szoknya az alakodat nyújtja, a zsír pedig elolvad a csíkok tengerében. Vigyázat, a vastag, széles csíkok kövérítenek. A fekete-fehér vagy a sötétkék-fehér csíkozású ruházat egyrészről, eltéríti a szemet a hasadról, másrészről elegáns hatást nyújt.
  5. Vezesd a figyelmet más testrészedre!

Legyen szép és nyitott a dekoltázsod, ha ezt nem szeretnéd, akkor használd a klasszikus stílust: nadrág, ceruzaszoknya zakóval, mindig jó választás. Egyébként is: vegyél fel szoknyát! gyakran! Egy sötétszínű, vékony anyagú ceruzaszoknya, magassarkú cipővel egy újabb titok, hogyan tudod a hasi területet kevésbé észrevehetővé tenni. 

  1. Formás lábaid vannak? hát mutasd meg! Nem kell feltétlen minit viselned ahhoz, hogy a hasadról lábaidra terelődjön a figyelem. Egy térd felett érő, szép, mintás szoknya/ruha, megmutatja formás lábaid. 
  2. Ha azonban nem vagy megelégedve lábaid formájával, akkor használd a mintás anyagokat az elterelő hadművelethez. Nagyvirágos, absztrakt minták annyira szembetűnőek, hogy senki nem fogja a hasadat stírölni. 
  3. Tapadás mentes, trapéz alakú ruha is nagyszerű módja a has elrejtésének. A magasabb derekú, majd onnan kiszélesedő ruha is jó választás. 
  4. Nadrágban csak magas derekút viselj! Ha magasságod engedi, akkor viselj bőszárú, egyszínű, laza esésű nadrágot, mely nyújtja az alakodat. 
  5. Ismétlünk, de nagyon fontos: ne használj méretekkel nagyobb ruhát, hogy elrejtsd a hasad! Hidd el, még nagyobbnak látszódsz benne, amit nem akarhatsz. A blúzod, pólód legyen lezser és kényelmes, de lógjon rajtad, mint a tudod mi. 

10+1: Ha nem ódzkodsz ellene, javaslom a speciális alakformáló alsóneműket, melyek csak azokat az idomokat mutatják, melyeket te is szeretnél megmutatni. El sem hiszed hány híresség választja naponta ezeket a fehérneműket, hisz számukra a csinos megjelenés kötelező. Ne feledd , számodra is elérhetőek, próbáld ki őket! 

NÉVNAPOK

Jusztin

KÖVESS MINKET!

AJÁNLÓ

Share This

Megosztás

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!